KA-Renkaan Pinnoittamo.fi-verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen tarkasti valikoidun valikoiman laadukkaita kuorma-auton pinnoitettuja renkaita 24/7 –periaatteella. Verkkokaupan tuotteet ovat käyttövalmiita renkaita, hinnat sisältävät siis pintamateriaalin, pinnoitustyön ja 1-rungon, Myyntirungoissa käytämme laadukkaita premium runkomerkkejä, kuten Michelin, Bridgestone,  tai vastaava. Pinnoittamo.fi -verkkokaupan avulla asiakas voi vaivattomasti tutustua pinnoitetun renkaiden valikoimaan, vertailla tuotteita sekä tehdä ostoksia joko suoraan kotiin toimitettuna tai tilata tuotteet noudettavaksi omasta paikallisesta Pinnoittamo.fi-jälleenmyyjän toimipisteestä. Pinnoittamo.fi- henkilökunta käsittelee kaikki verkkokaupan tilaukset, ja asiakkaat voivat kääntyä asiakaspalvelun puoleen kaikissa verkkokaupan tuotteita ja lähetyksiä koskevissa kysymyksissä. Pyrimme toimittamaan kaikki tilaukset 3 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistuksesta!

Meiltä saat myös pinnoitukset myös omiin runkoihin, KYSY TARJOUS!

Puhtaasti kotimainen!

Kaikki pinnoittamo.fi renkaat valmistetaan  varsinais-Suomessa Koski TL kunnassa kotimaisin voimin!! Annamme tuotteillemme takuun.

PINTAMALLEJA MONEEN MENOON

Alla esitellyt pintamallit ovat meillä eniten käytettyjä. Meiltä myös vanteille, allelaitto ja tasapainotus. Hinnat ALV0%  sisältäen kierrätysmaksun.

Ostamalla pinnoitetut renkaasi meiltä tuet kotimaista työtä!