KA-Renkaan Pinnoittamo.fi-verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen tarkasti valikoidun valikoiman laadukkaita kuorma-auton pinnoitettuja renkaita 24/7 –periaatteella. Verkkokaupan tuotteet ovat käyttövalmiita renkaita, hinnat sisältävät siis pintamateriaalin, pinnoitustyön ja 1-rungon, Myyntirungoissa käytämme laadukkaita premium runkomerkkejä, kuten Michelin, Bridgestone,  tai vastaava. Pinnoittamo.fi -verkkokaupan avulla asiakas voi vaivattomasti tutustua pinnoitetun renkaiden valikoimaan, vertailla tuotteita sekä tehdä ostoksia joko suoraan kotiin toimitettuna tai tilata tuotteet noudettavaksi omasta paikallisesta Pinnoittamo.fi-jälleenmyyjän toimipisteestä. Pinnoittamo.fi- henkilökunta käsittelee kaikki verkkokaupan tilaukset, ja asiakkaat voivat kääntyä asiakaspalvelun puoleen kaikissa verkkokaupan tuotteita ja lähetyksiä koskevissa kysymyksissä. Pyrimme toimittamaan kaikki tilaukset 3 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistuksesta!

Meiltä saat myös pinnoitukset myös omiin runkoihin, KYSY TARJOUS!

Puhtaasti kotimainen!

Kaikki pinnoittamo.fi renkaat valmistetaan  varsinais-Suomessa Koski TL kunnassa kotimaisin voimin!! Annamme tuotteillemme takuun.

PINTAMALLEJA MONEEN MENOON

Alla esitellyt pintamallit ovat meillä eniten käytettyjä. Meiltä myös vanteille, allelaitto ja tasapainotus. Hinnat ALV0%  sisältäen kierrätysmaksun.

Ostamalla pinnoitetut renkaasi meiltä tuet kotimaista työtä!

 • UUTUUS NYT YKSINOIKEUDELLA VERKKOKAUPASSA Laadukkaaseen 1-runkoon pinnoitettu KA-Renkaan oma rengasmerkki ja kotimaista tuotantoa - jäätävää pitoa talveen! Nyt ylpeänä esittelemme sinulle KA-tuoteperheen uuden tulokkaan; KA-T1:n. Tämän vetorenkaan huippuunsa kehitetty kumiseos on optimoitu antamaan renkaalle paras mahdollinen pito muuttuvissa 2020-luvun muuttuneissa keliolosuhteissa. Pidon tarve talvisissa olosuhteissa on merkittävä, KA-T1 on kehitetty varmistamaan kaluston turvallisuus näissä haastavissa olosuhteissa. KA-T1 tarjoaa jäätävää pitoa ja tämän myötä tarvittavaa luotettavuutta kaikkiin raskaankaluston ajoihin. Saatavilla myös asiakkaan omaan runkoon. lue lisää KA-mallistosta
 • Tämä vetorengas klassikko, 21-pinta! Laadukkaaseen 1-runkooon pinnoitettu monipuolinen hyvän kilometrituloksen takaava vetorengas Pohjoismaiseen talveen. Tuttu ja turvallinen valinta joka sään ajoon, hyvä pito talvella ja hyvä kulutuskestävyys kesällä. Paras valinta vetopyöräksi jos ajo on vähäistä ja ympärivuotista. Sopii kaikenlaiseen ajoon, hyvät lumikelin renkaat koska puhdistuu hyvin.
 • YKSINOIKEUDELLA VERKKOKAUPASSA KA-Renkaan oma rengasmerkki ja kotimaista tuotantoa - testivoittaja pinnoitetuissa renkaissa! 1-runkoon pinnattu ja maantieajoon suunniteltu vetorenkaan pienemmän vierintävastuksen johdosta ajoneuvon polttoainekulutus pienenee, selvää säästöä siis! ja myös ekologista, sillä samalla tippuvat CO2 päästöt. lue lisää KA-SI mallistosta
 • Syvän, avoimen kuviomuodon, tappilamelloinnin ja toisiinsa kytkeytyvien kuvipalojen ansiosta Noktop Hakkapeliitta E2 -talvipinta vetäville akseleille minimoi lumiketjujen tarpeen – huonokuntoisimmillakin talviteillä. Hyvän pidon ja matalan vierintävastuksen yhdistelmä tekee siitä parhaan Noktop talvivetopinnan tähän asti. Myös asiakkaan omaan runkoon pinnattuna, ksyy tarjous!
 • Monipuolinen pitävä vetorengas ympärivuotiseen käyttöön. Symmetrinen pintakuvio mahdollistaa parhaan mahdollisen pidon niin kuivalla, märällä kuin lumisellakin teillä. Pintakuvion symmetrinen muoto takaa myös hyvän puhdistumisen ja vähentää huomattavasti esim kivien renkaaseen aiheuttamia vaurioita.
 • Nykyaikainen erittäin suosittu hyvän kilometrituloksen talvivetopinta pääteille. Pinnattu laadukkaaseen 1-runkoon. "Sopii kesä ja talvikelille. Hyvä kilometrisuorite. Ajettu yli 200000 km todistetusti."
 • 1-runkoon pinnoitettu vetorengas, parhaimmillaan paikallisliikenteessä, huippukilometritulos. Soveltuu hyvin myös sekalaiseen ajoon kesäksi esim. tukkikuskit & sorakuskit.
 • Premium 1-Runkoon pinnoitettu varma talvivetorengas Erinomainen vetokyky talvisissa olosuhteissa. Määrätyn pyörimissuunnan johdosta hiljainen ja vakaa sekä erinomainen pintakuvion puhdistuvuus. Pitkän matkalaisten talvi veto rengas. Paras toimivuus saadaan asfalttilla ajossa. Hyvä kulutuskestävyys ja hyvä pito. Käytetään paljon skandinaavi-ajossa.
 • Laadukkaaseen 1-Runkoon pinnoitettu soravetorangas.
  • Pistonkestävä hyvän vetokyvyn vetorengas koviin olosuhteisiin ja työmaille.
  • Kiviajoon paras vaihtoehto, putsaa itsensä hyvin ja nopeasti.
  • Pitoa löytyy aivan varmasti ja jos sattuu jäämään kiinni
  • Rengas kestää myös rullilla ajoa.
 • KA-R1 Vetorengas 315/80R22.5

  325,00 375,00 
  KA-Malliston uutus nyt saatavilla verkkokaupoista ja pinnoittamo.fi jälleenmyyjiltä! KA-Renkaan KA-malliston kolmas oma rengasmalli kantaa nimeä KA-R1™.  Tämä Suomessa suunniteltu ja valmistettu ympärivuotiseen käyttöön tarkoittettu pinnoitettu kuorma-auton vetävänakselin rengas on kehitetty kestämään rajumpaa ajoa työmaiden haastavissa olosuhteissa, joissa se antaa lisäsuojaa pistoja, viiltoja ja iskuja vastaan. KA-R1™  renkaiden kulutuspinnan alle on kehitetty ainutlaatuiset Kevlar uranpohjavahvikkeet, jotka antavat lisäsuojaa teräville metalliesineille ja kiveniskemille. Tämä lisäsuojus pinnanalla antaa suojaa myös rungon ruostumista vastaan. Renkaa kylkien kaksipuolinen sivuseinien vahvistus antaa lisäsuojaa renkaan sivuun kohdistuvia iskuja vastaan. Laadukkaaseen 1-runkoon pinnoitettu KA-Renkaan oma rengasmerkki ja kotimaista tuotantoa - LUODINKESTÄVÄÄ PISTOSUOJAA! Katso esite tästä Tämän renkaan voit räätälöidä eri  käyttötarkoituksiin! Kylkisuojaus on hyvä vaihtoehto kun haetaan suojaa rotvallinreunoja ja kanttareita vastaan. Kevlar urasuojaus antaa oivan lisäsuojan työmaiden vaikeissa olosuhteissa. KA-R1 on tilattavissa sekä kylki- että urasuojauksella, tai vaihtoehtoisesti vain toisella - juuri sinun tarpeesi mukaan! Saatavilla rengaskoossa 315/80R22.5, hinta sisältää laadukkaan 1-rungon. - kysy myös kylkisuojausta muihin pinnoitettuihin tuotteisiimme! Katso lisää:  KA-mallistosta
 • 1-Runkoon pinnattu vapaastipyöriville akseleille hyvä pitoa vaativiin olosuhteisiin. Hyvä sivuttaispito jyrkkien olkapäiden ansiosta, S-muotoinen saippaus varmistaa hyvän jarrutuspidon ja tasaisen kulumisen.

Otsikko

Go to Top