KA-Renkaan Pinnoittamo.fi-verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen tarkasti valikoidun valikoiman laadukkaita kuorma-auton pinnoitettuja renkaita 24/7 –periaatteella. Verkkokaupan tuotteissa käytämme laadukkaita premium runkomerkkejä, kuten Michelin ja Bridgestone. Pinnoittamo.fi -verkkokaupan avulla asiakas voi vaivattomasti tutustua pinnoitetun renkaiden valikoimaan, vertailla tuotteita sekä tehdä ostoksia joko suoraan kotiin toimitettuna tai tilata tuotteet noudettavaksi omasta paikallisesta Pinnoittamo.fi-jälleenmyyjän toimipisteestä. Pinnoittamo.fi- henkilökunta käsittelee kaikki verkkokaupan tilaukset, ja asiakkaat voivat kääntyä asiakaspalvelun puoleen kaikissa verkkokaupan tuotteita ja lähetyksiä koskevissa kysymyksissä. Pyrimme toimittamaan kaikki tilaukset 3 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistuksesta!

Puhtaasti kotimainen!

Kaikki pinnoittamo.fi renkaat valmistetaan  varsinais-Suomessa Koski TL kunnassa kotimaisin voimin!! Annamme tuotteillemme takuun.

PINTAMALLEJA MONEEN MENOON

Alla esitellyt pintamallit ovat meillä eniten käytettyjä. Meiltä myös vanteille, allelaitto ja tasapainotus. Hinnat alla ALV0%  sisältäen kierrätysmaksun.

Ostamalla pinnoitetut renkaasi meiltä tuet kotimaista työtä!

 • Vankka vetopinta vaativaan ympärivuotiseen on- ja off-road-käyttöön
  Uusi pintakuvio on suunniteltu lyhyisiin ja keskipitkiin maantie- ja maastokuljetuksiin sekä raskaaseen tukkirekkakäyttöön vuoden ympäri. Avoimen pintakuvion hyvä itsepuhdistuvuus lisää pitoa mudassa, hiekalla ja lumessa. Non-direktionaalinen eli pyörimissuunnaltaan vapaa pintakuvio mahdollistaa joustavan akselipaikan valinnan.
 • Suositun ADT mallin pikkuveli! Pistonkestävä hyvän vetokyvyn vetorengas koviin olosuhteisiin ja työmaille. Pitoa löytyy aivan varmasti ja jos sattuu jäämään kiinni, rengas kestää myös rullilla ajoa.
 • ETW 435/50R19.5

  429,00 
  Maatalouden ja teollisuuden käyttön suunniteltu erikoisleveä ja pitävä vetorengas. (ETW=Extreme Tracktion Wide) Erinomainen pito hiekassa, mudassa ja lumella. Ainutlaatuinen kuvio takaa tasaisen kulumisen ja isojen urien ansiosta renkaan puhdistuvuus on myös erinomainen. Loistava valinta esim vetävään lietevaunuun
 • EDS

  EDS 315 / R22.5

  279,00 
  Monipuolinen pitävä vetorengas ympärivuotiseen käyttöön. Symmetrinen pintakuvio mahdollistaa parhaan mahdollisen pidon niin kuivalla, märällä kuin lumisellakin teillä. Pintakuvion symmetrinen muoto takaa hyvän puhdistumisen ja vähentää huomattavasti esim kivien renkaaseen aiheuttamia vaurioita.
 • WTS 385 / R22.5

  250,00 
  Erinomaisen talvipidon perävaununrengas. Pohjoismaisiin olosuhteisiin. Jyrkät olkapäät takaavat hyvä sivuittaispidon.
 • NYT KA-S1 seos myös vapaasti pyörivään akseliin! Tämä KA-Renkaan oma tuote on erinomaisen kilometrituloksen tarjoava perävaununrengas. Optimoitu vierintävastus tarjoaa pienemmän polttoainekulutuksen ja päästöt! Saatavilla 55 ja 65 profiilit. Tulossa myös muita kokoja,esim lavetiin. lue lisää KA-MALLISTO 
 • APR 315 / R22.5

  250,00 
  Vapaastipyöriville akseleille hyvä pitoa vaativiin olosuhteisiin. Hyvä sivuttaispito jyrkkien olkapäiden ansiosta, S-muotoinen saippaus varmistaa hyvän jarrutuspidon ja tasaisen kulumisen.
 • UUTUUS NYT YKSINOIKEUDELLA VERKKOKAUPASSA KA-Renkaan oma rengasmerkki ja kotimaista tuotantoa - testivoittaja pinnoitetuissa renkaissa! Tämä maantieajoon suunniteltu vetorenkaan pienemmän vierintävastuksen johdosta ajoneuvon polttoainekulutus pienenee, selvää säästöä siis! ja myös ekologista, sillä samalla tippuvat CO2 päästöt. lue lisää KA-SI mallistosta
 • WRD 315 / R22.5

  250,00 
  Erinomainen vetokyky talvisissa olosuhteissa. Määrätyn pyörimissuunnan johdosta hiljainen ja vakaa sekä erinomainen pintakuvion puhdistuvuus. Pitkän matkalaisten talvi veto rengas. Paras toimivuus saadaan asfalttilla ajossa. Hyvä kulutuskestävyys ja hyvä pito. Käytetään paljon skandinaavi-ajossa.
 • wmp

  WMP 315 / R22.5

  250,00 
  Nykyaikainen erittäin suosittu hyvän kilometrituloksen talvivetopinta pääteille. "Sopii kesä ja talvikelille. Hyvä kilometrisuorite. Ajettu yli 200000 km todistetusti."
 • NRD 315 / R22.5

  250,00 
  Monipuolinen hyvän kilometrituloksen vetorengas Pohjoismaiseen talveen. Tuttu ja turvallinen valinta joka sään ajoon, hyvä pito talvella ja hyvä kulutuskestävyys kesällä. Paras valinta vetopyöräksi jos ajo on vähäistä ja ympärivuotista. Sopii kaikenlaiseen ajoon, hyvät lumikelin renkaat koska puhdistuu hyvin.
 • LHT 315 / R22.5

  240,00 
  Kaukoliikenteen monipuolinen vetorengas, hiljainen ja hyvä kilometritulos. Pääsääntöisesti pitkän matkalaisten kesä ajoon tuttu ja turvallinen Bridgestonen pintamalli. Uskaltaa ajaa pitkään syksyyn ja eurooppa ajossa menee ympärivuoden. Hiljainen ja kestää kulutusta vaikka tien lämpötilat nousisivatkin korkeiksi.

Go to Top