KA-Renkaan Pinnoittamo.fi-verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen tarkasti valikoidun valikoiman laadukkaita kuorma-auton pinnoitettuja renkaita 24/7 –periaatteella. Verkkokaupan tuotteissa käytämme laadukkaita premium runkomerkkejä, kuten Michelin ja Bridgestone. Pinnoittamo.fi -verkkokaupan avulla asiakas voi vaivattomasti tutustua pinnoitetun renkaiden valikoimaan, vertailla tuotteita sekä tehdä ostoksia joko suoraan kotiin toimitettuna tai tilata tuotteet noudettavaksi omasta paikallisesta Pinnoittamo.fi-jälleenmyyjän toimipisteestä. Pinnoittamo.fi- henkilökunta käsittelee kaikki verkkokaupan tilaukset, ja asiakkaat voivat kääntyä asiakaspalvelun puoleen kaikissa verkkokaupan tuotteita ja lähetyksiä koskevissa kysymyksissä. Pyrimme toimittamaan kaikki tilaukset 3 arkipäivän sisällä tilauksen vahvistuksesta!

Puhtaasti kotimainen!

Kaikki pinnoittamo.fi renkaat valmistetaan  varsinais-Suomessa Koski TL kunnassa kotimaisin voimin!! Annamme tuotteillemme takuun.

PINTAMALLEJA MONEEN MENOON

Alla esitellyt pintamallit ovat meillä eniten käytettyjä. Meiltä myös vanteille, allelaitto ja tasapainotus. Hinnat alla ALV0%  sisältäen kierrätysmaksun.

Ostamalla pinnoitetut renkaasi meiltä tuet kotimaista työtä!

 • DRD 315 / R22.5

  250,00 
  Vetorenkaaseen paikallisliikenteessä, huippukilometritulos. Sekalaiseen ajoon kesäksi esim. tukkikuskit & sorakuskit.
 • ADT 315 / R22.5

  250,00 
  Pistonkestävä hyvän vetokyvyn vetorengas koviin olosuhteisiin ja työmaille. Kiviajoon paras vaihtoehto, putsaa itsensä hyvin ja nopeasti. Pitoa löytyy aivan varmasti ja jos sattuu jäämään kiinni, rengas kestää myös rullilla ajoa.
 • LHT 315 / R22.5

  240,00 
  Kaukoliikenteen monipuolinen vetorengas, hiljainen ja hyvä kilometritulos. Pääsääntöisesti pitkän matkalaisten kesä ajoon tuttu ja turvallinen Bridgestonen pintamalli. Uskaltaa ajaa pitkään syksyyn ja eurooppa ajossa menee ympärivuoden. Hiljainen ja kestää kulutusta vaikka tien lämpötilat nousisivatkin korkeiksi.
 • NRD 315 / R22.5

  250,00 
  Monipuolinen hyvän kilometrituloksen vetorengas Pohjoismaiseen talveen. Tuttu ja turvallinen valinta joka sään ajoon, hyvä pito talvella ja hyvä kulutuskestävyys kesällä. Paras valinta vetopyöräksi jos ajo on vähäistä ja ympärivuotista. Sopii kaikenlaiseen ajoon, hyvät lumikelin renkaat koska puhdistuu hyvin.
 • wmp

  WMP 315 / R22.5

  250,00 
  Nykyaikainen erittäin suosittu hyvän kilometrituloksen talvivetopinta pääteille. "Sopii kesä ja talvikelille. Hyvä kilometrisuorite. Ajettu yli 200000 km todistetusti."
 • Suositun ADT mallin pikkuveli! Pistonkestävä hyvän vetokyvyn vetorengas koviin olosuhteisiin ja työmaille. Pitoa löytyy aivan varmasti ja jos sattuu jäämään kiinni, rengas kestää myös rullilla ajoa.
 • DGR

  DGR 315 / R22.5

  250,00 
  Kaukoliikenteen monipuolinen vetorengas, hiljainen ja hyvä kilometritulos. Pääsääntöisesti pitkän matkalaisten kesä ajoon tuttu ja turvallinen Bridgestonen pintamalli. Uskaltaa ajaa pitkään syksyyn ja eurooppa ajossa menee ympärivuoden. Hiljainen ja kestää kulutusta vaikka tien lämpötilat nousisivatkin korkeiksi.
 • Vankka vetopinta vaativaan ympärivuotiseen on- ja off-road-käyttöön
  Uusi pintakuvio on suunniteltu lyhyisiin ja keskipitkiin maantie- ja maastokuljetuksiin sekä raskaaseen tukkirekkakäyttöön vuoden ympäri. Avoimen pintakuvion hyvä itsepuhdistuvuus lisää pitoa mudassa, hiekalla ja lumessa. Non-direktionaalinen eli pyörimissuunnaltaan vapaa pintakuvio mahdollistaa joustavan akselipaikan valinnan.
 • EDS

  EDS 315 / R22.5

  279,00 
  Monipuolinen pitävä vetorengas ympärivuotiseen käyttöön. Symmetrinen pintakuvio mahdollistaa parhaan mahdollisen pidon niin kuivalla, märällä kuin lumisellakin teillä. Pintakuvion symmetrinen muoto takaa hyvän puhdistumisen ja vähentää huomattavasti esim kivien renkaaseen aiheuttamia vaurioita.
 • ETW 435/50R19.5

  429,00 
  Maatalouden ja teollisuuden käyttön suunniteltu erikoisleveä ja pitävä vetorengas. (ETW=Extreme Tracktion Wide) Erinomainen pito hiekassa, mudassa ja lumella. Ainutlaatuinen kuvio takaa tasaisen kulumisen ja isojen urien ansiosta renkaan puhdistuvuus on myös erinomainen. Loistava valinta esim vetävään lietevaunuun
 • KA-T1 R22.5

  299,00 
  UUTUUS NYT YKSINOIKEUDELLA VERKKOKAUPASSA
  TOIMITUKSET KÄYNNISSÄ - TILAA NYT!!
  KA-Renkaan oma rengasmerkki ja kotimaista tuotantoa - jäätävää pitoa talveen! Nyt ylpeänä esittelemme sinulle KA-tuoteperheen uuden tulokkaan; KA-T1:n. Tämän vetorenkaan huippuunsa kehitetty kumiseos on optimoitu antamaan renkaalle paras mahdollinen pito muuttuvissa 2020-luvun muuttuneissa keliolosuhteissa. Pidon tarve talvisissa olosuhteissa on merkittävä, KA-T1 on kehitetty varmistamaan kaluston turvallisuus näissä haastavissa olosuhteissa. KA-T1 tarjoaa jäätävää pitoa ja tämän myötä tarvittavaa luotettavuutta kaikkiin raskaankaluston ajoihin. lue lisää KA-mallistosta
 • NYT KA-S1 seos myös vapaasti pyörivään akseliin! Tämä KA-Renkaan oma tuote on erinomaisen kilometrituloksen tarjoava perävaununrengas. Optimoitu vierintävastus tarjoaa pienemmän polttoainekulutuksen ja päästöt! Saatavilla 55 ja 65 profiilit. Tulossa myös muita kokoja,esim lavetiin. lue lisää KA-MALLISTO 

Go to Top