Pinnoitetut renkaat kuorma-autoille

 • ADT 315 / R22.5

  250,00 
  Pistonkestävä hyvän vetokyvyn vetorengas koviin olosuhteisiin ja työmaille. Kiviajoon paras vaihtoehto, putsaa itsensä hyvin ja nopeasti. Pitoa löytyy aivan varmasti ja jos sattuu jäämään kiinni, rengas kestää myös rullilla ajoa.
 • KA-T1 R22.5

  299,00 
  UUTUUS NYT YKSINOIKEUDELLA VERKKOKAUPASSA
  TOIMITUKSET KÄYNNISSÄ - TILAA NYT!!
  KA-Renkaan oma rengasmerkki ja kotimaista tuotantoa - jäätävää pitoa talveen! Nyt ylpeänä esittelemme sinulle KA-tuoteperheen uuden tulokkaan; KA-T1:n. Tämän vetorenkaan huippuunsa kehitetty kumiseos on optimoitu antamaan renkaalle paras mahdollinen pito muuttuvissa 2020-luvun muuttuneissa keliolosuhteissa. Pidon tarve talvisissa olosuhteissa on merkittävä, KA-T1 on kehitetty varmistamaan kaluston turvallisuus näissä haastavissa olosuhteissa. KA-T1 tarjoaa jäätävää pitoa ja tämän myötä tarvittavaa luotettavuutta kaikkiin raskaankaluston ajoihin. lue lisää KA-mallistosta
 • DRD 315 / R22.5

  250,00 
  Vetorenkaaseen paikallisliikenteessä, huippukilometritulos. Sekalaiseen ajoon kesäksi esim. tukkikuskit & sorakuskit.
 • DGR

  DGR 315 / R22.5

  250,00 
  Kaukoliikenteen monipuolinen vetorengas, hiljainen ja hyvä kilometritulos. Pääsääntöisesti pitkän matkalaisten kesä ajoon tuttu ja turvallinen Bridgestonen pintamalli. Uskaltaa ajaa pitkään syksyyn ja eurooppa ajossa menee ympärivuoden. Hiljainen ja kestää kulutusta vaikka tien lämpötilat nousisivatkin korkeiksi.
 • LHT 315 / R22.5

  240,00 
  Kaukoliikenteen monipuolinen vetorengas, hiljainen ja hyvä kilometritulos. Pääsääntöisesti pitkän matkalaisten kesä ajoon tuttu ja turvallinen Bridgestonen pintamalli. Uskaltaa ajaa pitkään syksyyn ja eurooppa ajossa menee ympärivuoden. Hiljainen ja kestää kulutusta vaikka tien lämpötilat nousisivatkin korkeiksi.
 • NRD 315 / R22.5

  250,00 
  Monipuolinen hyvän kilometrituloksen vetorengas Pohjoismaiseen talveen. Tuttu ja turvallinen valinta joka sään ajoon, hyvä pito talvella ja hyvä kulutuskestävyys kesällä. Paras valinta vetopyöräksi jos ajo on vähäistä ja ympärivuotista. Sopii kaikenlaiseen ajoon, hyvät lumikelin renkaat koska puhdistuu hyvin.
 • wmp

  WMP 315 / R22.5

  250,00 
  Nykyaikainen erittäin suosittu hyvän kilometrituloksen talvivetopinta pääteille. "Sopii kesä ja talvikelille. Hyvä kilometrisuorite. Ajettu yli 200000 km todistetusti."
 • WRD 315 / R22.5

  250,00 
  Erinomainen vetokyky talvisissa olosuhteissa. Määrätyn pyörimissuunnan johdosta hiljainen ja vakaa sekä erinomainen pintakuvion puhdistuvuus. Pitkän matkalaisten talvi veto rengas. Paras toimivuus saadaan asfalttilla ajossa. Hyvä kulutuskestävyys ja hyvä pito. Käytetään paljon skandinaavi-ajossa.
 • UUTUUS NYT YKSINOIKEUDELLA VERKKOKAUPASSA KA-Renkaan oma rengasmerkki ja kotimaista tuotantoa - testivoittaja pinnoitetuissa renkaissa! Tämä maantieajoon suunniteltu vetorenkaan pienemmän vierintävastuksen johdosta ajoneuvon polttoainekulutus pienenee, selvää säästöä siis! ja myös ekologista, sillä samalla tippuvat CO2 päästöt. lue lisää KA-SI mallistosta
 • APR 315 / R22.5

  250,00 
  Vapaastipyöriville akseleille hyvä pitoa vaativiin olosuhteisiin. Hyvä sivuttaispito jyrkkien olkapäiden ansiosta, S-muotoinen saippaus varmistaa hyvän jarrutuspidon ja tasaisen kulumisen.
 • NYT KA-S1 seos myös vapaasti pyörivään akseliin! Tämä KA-Renkaan oma tuote on erinomaisen kilometrituloksen tarjoava perävaununrengas. Optimoitu vierintävastus tarjoaa pienemmän polttoainekulutuksen ja päästöt! Saatavilla 55 ja 65 profiilit. Tulossa myös muita kokoja,esim lavetiin. lue lisää KA-MALLISTO 
 • WTS 385 / R22.5

  250,00 
  Erinomaisen talvipidon perävaununrengas. Pohjoismaisiin olosuhteisiin. Jyrkät olkapäät takaavat hyvä sivuittaispidon.

Go to Top