KA-Malliston uutus nyt saatavilla verkkokaupoista ja pinnoittamo.fi jälleenmyyjiltä!

KA-Renkaan KA-malliston kolmas oma rengasmalli kantaa nimeä KA-R1™.  Tämä Suomessa suunniteltu ja valmistettu ympärivuotiseen käyttöön tarkoittettu pinnoitettu kuorma-auton vetävänakselin rengas on kehitetty kestämään rajumpaa ajoa työmaiden haastavissa olosuhteissa, joissa se antaa lisäsuojaa pistoja, viiltoja ja iskuja vastaan.

KA-R1™  renkaiden kulutuspinnan alle on kehitetty ainutlaatuiset Kevlar uranpohjavahvikkeet, jotka antavat lisäsuojaa teräville metalliesineille ja kiveniskemille. Tämä lisäsuojus pinnanalla antaa suojaa myös rungon ruostumista vastaan. Renkaa kylkien kaksipuolinen sivuseinien vahvistus antaa lisäsuojaa renkaan sivuun kohdistuvia iskuja vastaan.

Laadukkaaseen 1-runkoon pinnoitettu KA-Renkaan oma rengasmerkki ja kotimaista tuotantoa – LUODINKESTÄVÄÄ PISTOSUOJAA! Katso esite tästä

Tämän renkaan voit räätälöidä eri  käyttötarkoituksiin!

Kylkisuojaus on hyvä vaihtoehto kun haetaan suojaa rotvallinreunoja ja kanttareita vastaan. Kevlar urasuojaus antaa oivan lisäsuojan työmaiden vaikeissa olosuhteissa. KA-R1 on tilattavissa sekä kylki- että urasuojauksella, tai vaihtoehtoisesti vain toisella – juuri sinun tarpeesi mukaan!

Saatavilla rengaskoossa 315/80R22.5, hinta sisältää laadukkaan 1-rungon.

– kysy myös kylkisuojausta muihin pinnoitettuihin tuotteisiimme!

Katso lisää:  KA-mallistosta