KA-MALLISTO

KA-S1 – RENGAS TULEVAISUUTEEN

Haluamme esitellä sinulle KA-S1:n, KA-renkaan pinnoitettujen renkaiden tuoteperheen esikoisen.

KA-S1 on ekologinen ja edullinen, laadukas kotimaisen suunnittelun ja kärkiosaamisen pinnoitettu rengas. Huippuunsa kehitetty kumiseos on optimoitu antamaan renkaalle alhaisempi vierintävastus. Vierintävastuksen vähentyessä kaluston polttoainekulutus pienenee. KA-S1 tarjoaa selkeän kustannusäästön ja alhaisemmat hiilidioksipäästöt.

Pinnoitetun renkaan ympäristövaikutukset ovat kiistattomat. Uuden teknologian myötä KA-S1 pääsee tarttumaan myös ekologisiin näkökulmiin yhä syvemmälle.

KA-renkaan oma pinnoitettu KA-S1 on luotettava kumppani

Uuden rengasseoksen kehitystyö on tehty yhteistyönä arvostetun kumialan valmistajan kanssa. KA-Renkaan oma pinnoittamo on palvellut raskaan kaluston kuljetusalaa jo yli 20 vuoden ajan. KA-S1 on saanut laadukkaan leimansa pitkän linjan ammattilaisilta.
”Kokemuksemme antaa vahvan pohjan lähteä soolouralle ja tehdä oman tuotteen” lausuu toimitusjohtaja Kalle Ojala

Uuden pinnoitteen ja renkaan kehittelyssä olennaisen tärkeää oli luoda ympäristöarvoihin nojaava ja asiakkaalle kustannustehokas vaihtoehto raskaan sarjan kalustolle.

”Ensimmäinen uuden pintaseoksen omaava renkaamme KA-S1 on vetorengas maantieajoon. Tarkoituksena on laajentaa tuoteperhe kattamaan kaikkia raskaan kaluston pinnoitettavia rengasmalleja.”

KA-S1 tarjoaa markkinoille talvi- ja kesärenkaat. Rengas valmistetaan kokonaisuudessaan Suomessa Koskella, pitkän linjan osaamisella ja paikallisin tekijöin.

Laadukas testivoittaja     

KA-S1 Energialuokitus

KA-S1 on testattu Saksassa rengasalalla tunnustusta keränneen Prüflabor Nord GmbH huippulaboratoriossa.  KA-S1 rengasta testatttiin vertailukelpoisissa olosuhteissauseiden useiden päivien ajan. Testeissä simuloitiin myös kuorman vaikutusta renkaan suorityskykyyn, vierintävastukseen ja energiataloudellisuuteen. Kaikissa näissä kategorioissa KA-S1 selviytyi selkeänä voittajana. KA-S1 renkaan vierintävastus Cr arvo oli yli 20% alhaisempi kuin vastaavassa kilpailijan renkaassa*. Pinnoitetun KA-S1 renkaan huippuominaisuudet on nyt siis myös tieteellisesti todennettu!

Pinnoitetut renkaamme ovat testattuja ja laatujärjestelmän hyväksymiä. Tuotantoamme valvotaan vaatimusten mukaisesti Traficomin toimesta.

Ekologinen ja edullinen

Uusi KA-S1 on laadukas ja merkityksellinen rengas. Pinnoitetun renkaan valmistukseen tarvitaan uusiutumattomia luonnonvaroja vähemmän kuin kokonaan uuteen renkaaseen: se säästää raakaöljyn määrässä jopa 70 prosenttia. KA-S1:n ainutlaatuinen kumiseos tarjoaa alhaisemman vierintävastuksen ja vähentää sitä kautta myös polttoaineen kulutusta. Pinnoitettu rengas tarjoaa ajossa keskimäärin 30 prosenttia alhaisemmat hiilidioksipäästöt.

Ekologisuutensa lisäksi pinnoitettu rengas on taloudellinen valinta. Hankintahinta on huimat 30 prosenttia uusia renkaita alhaisempi. Polttoaineen kulutuksen huveten yhtä matkaa vierintävastuksen kanssa, KA-S1 tarjoilee rahallista etua aina myös ajossa. Upea uutukainen antaa lisäksi mahdollisuuden suosia kotimaista osaamista, KA-Renkaan kehitystyön helmenä.

Uusi pinnoitettu KA-S1 on ympäristövastuullinen, kotimainen ja polttoainetaloudellinen rengas yrityksesi raskaan kaluston tarpeisiin.

KA-S1 saatavilla nyt pinnoittamo.fi verkkokaupasta!

KA-Rengas mukana muuttamassa maailmaa

Liikenne kuluttaa yhden kolmasosan kaikesta loppuenergiasta EU:ssa. Suuri osa tästä energiasta on peräisin öljystä. Henkilö-, kuorma-, rekka- ja linja-autot tuottavat yli 70 prosenttia kaikista liikenteen kasvihuonekaasupäästöistä. (Lähde: Euroopan ympäristökeskus) Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti maamme tavoitteena on puolittaa päästöt vuoteen 2030 mennessä.

Tavoitteeseen pääsemiseksi on kehitettävä kestäviä ratkaisuja. KA-Rengas haluaa olla mukana kantamassa vastuuta ja luomassa uutta ajattelua – sekä pyörittää vuosirenkaita pitkälle tulevaan.

*) KA-S1 testissa suoritettiin samanaikaisesti vastaavaan käyttöön valmistettua kilpailijan pinnoitettua rengasta

Lisätietoja tj Kalle Ojala puh 044 787 1190, kalle.ojala@karengas.fi